Page under construction

FacebookYouTube
Sesiuni individuale

Sesiuni individuale

În sesiunile individuale putem face curățări energetice, activări ale inițierilor latente, dezactivări ale inițierilor care interferează cu Planul Divin sau care sunt viciate, tăieri de stringuri, eliberare de entități atașate, de obiecte energetice rezidualte sau eliberare emoțională, și nu numai.

Află mai multe

QHHT - Hipnoza cuantică

QHHT® – Quantum Healing Hypnosis Technique este o tehnică de vindecare prin hipnoză dezvoltată și perfecționată de Dolores Cannon în cei peste 40 de ani de activitate experiențială și de cercetare în domeniul reîncarnării, terapiei vieților trecute și studiului cunoașterii străvechi.

Află mai multe
QHHT - Hipnoza cuantică

Ayahuasca Retreat

Între 15 oct.- 1 noi. 2019 ne vom retrage în jungla amazoniană din Peru pentru o explorare de sine  cu ajutorul Ayahuascăi și a altor plante. Vom lucra cu energia și alte tehnici spirituale pentru a ne vindeca trecutul din viața aceasta și din alte vieți, dar și arborele genealogic. Totul pentru a ne putea descoperi Misiunea și Darurile.

Află mai multe

Curs & Inițiere Reiki Usui

Una dintre metodele simple și atât de firești de amplificare a conexiunii cu Sursa/Dumnezeu/Divinitatea/Universul este REIKI. Este un foarte bun mijloc de cunoaștere de sine, de auto-vindecare fizică, emoțională, psihică și sufletească, dar poate fi și un instrument intuitiv și ușor de folosit pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru.

Află mai multe
Curs & Inițiere Reiki Usui